VIGA Igračke za sva vremena

Drvene igračke su najzdravije i najsigurnije igračke za vaše mališane, zato što se prave od prirodnog materijala, a to je drvo. Namenjene su deci od najranijeg uzrasta, kada su već sami naučili da hvataju predmet. Slagalica azbuka, drveni vozić, didaktička kocka, drvena guralica, mini auto, domine, ne ljuti se čoveče i mnoge druge drvene igračake, čekaju vas u našem onlinea prodavnici.

Prednost ovih edukativnih igračaka je u tome što detetu omogućavaju bržu socijalizaciju s drugom decom, zbog toga što ne postoje polna ili starosna ograničenja a sama igra podrazumeva i saigrača. Ukoliko su saigrači roditelji uspostavlja se čvršća veza na relaciji dete-roditelj.

Druga bitna karakteristika je trajnost što omogućava da se dete tokom svog odrastanja igra na različite načine, praveći razne kombinacije i istražujući različite mogućnosti igračaka. Mnogi su ove i ovakve igračke ”nasledili” od starije braće i sestara.

Još jedna od prednosti drvenih igračaka je u tome što su napravljene od prirodnog materijala i potpuno su neškodljive za zdravlje dece. Pored toga neke od odlika drvenih igračaka su: topao, prirodan osećaj drveta, prijatni zvukovi koje drvo proizvodi, drvo nije sakupljač prašine i lako je za čišćenje.

Viga – najbolji svetski brend drvenih razvojnih igračaka je popularan od svog osnivanja, odnosno od 2003. godine. Postoji mnogo razloga zašto bi se ovaj brend našao na prvom mestu kada je u pitanju odabir drvenih igračaka za decu. Mi smo naveli deset najvažnijih:

  1. Izrađene su od najkalitetnijeg drveta- 100% su prirodne, nisu toksične i kao takve veoma su dobre za dečju igru
  2. Poseduju sertifikate kvaliteta
  3. Didaktičko su sredstvo- igračke koje se koriste kao sredstvo učenja
  4. Deca sa Viga igračkama uče oblike i uče da sklapaju oblike
  5. Deca sa Viga igračkama uče boje
  6. Uče računanje vremena i matematiku
  7. Uče vrste životinja, hrane, aparate i predmete koji su odraslima svakodnevno u upotrebi
  8. Deca sa Viga igračkama mogu vežbati finu motoriku, a time direktno pozitivno utiču na razvijanje govora
  9. Više puta su nagrađivane
  10. Za veoma kratko vreme, među roditeljima i decom, Viga je stekla veliku popularnost u čitavom svetu

 

Preuzeto sa: pertinitoys.com

Slične novosti

preloader