Trotineti, popularna letnja zanimacija

Električni automobili su se već uveliko probili na tržištu i privlače sve veću pažnju, a taj trend preneo se i na male aparate koji svakodnevni transport čine lakšim, bržim i interesantnijim, kako najmlađima, tako i starijima.

Izbor električnih vozalica  je osvojio široku publiku u Srbiji,  a naročito najmlađu populaciju. To su skejtbordovi, hoverbordovi, roleri.  Kompanija Razor predstavlja na svetskom tržištu  vozila poput električnih kvadova, skutera i trotineta koji pružaju i bezbednu vožnju i jednostavnost upotrebe i praktično korišćenje. Zahvaljujući Jakov sistemu  iz Niša Razor proizvoda ima i na lokalnom tržištu, Osim Razor proizvođača naše najmlađe osvajaju brzo i trotineti sa silikonskim i svetlećim točkicima, tj. sa po dva ili tri točka, modeli kojima se čak može dodati sedište, ili su sklapajući i imaju praktične korpice za nošenje sitnica ili igrački u park ili na druga mesta. Naročito su popularni motivi iz Dizni bajki, Diznijeve princeze, junaci Miki i Mini kao i Spajdermen, Cars i ostali. Starija populacija već uveliko cilja na električne trotinete koji su veoma kvalitetni, pouzdani i pristupačni ukoliko se i cena i kvalitet uzmu u obzir.

I na kraju, ali ne i manje važno zaštitie i sebe i najmlađe kvalitetnim kacigama i štitnicima koji će ublažiti padove i eventualne povrede.

Slične novosti

preloader