Novo doba je stiglo: Interaktivna igračka “Arijine avanture”

Davno su prošli dani kada su deca jednostavno samo čitala knjige i popunjavala i bojila prazne bojanke. Nastupilo je novo doba povećane virtuelne realnosti gde suvoparne stranice oživljavaju u cilju podsticanja dečije mašte i kreativnosti.

Odisej igračke, vodeći svetski proizvođač dronova i igračaka na daljinsko upravljanje ponudio je revolucionarno otkriće i iskustvo za decu svojom novom edukativnom igračkom “Arijine avanture”. Uvećano virtuelno realno iskustvo i interaktivna aplikacija kombinuju najobičnije igranje karata sa kompanijskim izumom u vidu seta  koji povezuje virtuelnu realnost kompatibilnu sa smart uređajima – telefonima, tabletima, lap-topovima. Pored ostalih važnih iskustava i saznanja u dečijim ranim godinama ovaj izum je nastao u daljem cilju razvijanja istih – zapravo, u ovom slučaju, deca vrlo rano stiču saznanja o razičitim životinjama.

“Zaista mislimo da ova igrica sažima sve ono što jedna edukativna igra treba da ima” – rekao je Sal Irigoyen, predsednik Odisej igračaka. “Arijine avanture”predstavljaju  najnapredniju igricu augmentativne iteraktivnosti povezane sa virtuelnom realnošću za mladju decu. Sa sajma igračaka u Nju Jorku je ubrzo stigla i potvrda o velikom uspehu ove igračke.

“Arijine avanture” nude nekoliko interaktivnih i uzbudljivih mogućnosti koje udružuju uvećanu realnost, najnoviji fenomen koji fizičke stvari prikazuje u realnom okruženju te izgledaju kao da su stvarno oživele.

Dok uče i o prirodnim staništima kao što su džungle, šume, a i o stvarno zastrašujućim životinjama kao što su bili dinosaurusi, itd. deca se ukrcavaju na virtuelno putovanje kroz džunglu sa Arijom. Šezdeset različitih karata sa životinjama oživljavaju da bi naučile svoje male igrače važnim činjenicama koje uključuju i stimulišu i bojenje i čitanje na novi način.

Aria’s Adventures – interaktivni set s 3 različite vrste igranja i VR naočarima za 3D iskustvo.

Aria’s Adventures- mešavina augmentativne realnosti i edukativnih aktivnosti.

Deca mogu istraživati svaku životinju u virtualnoj stvarnosti odabirom kartice.

Životinje se pojavljuju u animiranoj 3D stvarnosti.

Set sadrži 60 karata sa životinjama.

Deco, poslušajte svaku životinju kao se oglašava, naučite njeno ime i zanimljive činjenice o njoj.  Virtuelna stvarnost u avanturi u džungli. Čudesna mogućnost bojenja likova u virtualnoj 3D stvarnosti u VR tematskom parku . Namenjeno uzrastu preko tri godine.

 

 

 

Slične novosti

preloader