Barbie Travel Lutka Set

Barbie® lutka može sa sobom poneti štene, ali i sve mlade sanjare širom sveta ovim tematskim setom o putovanjima. Inspirisan avanturama, Barbie® Travel Set nudi toliko mnogo delova koji pomažu mašti da zaviri u svakodnevni život Barbie®, te mališanima da se upuste u uzbudljive avanture sa porodicom i prijateljima!

 

Šta zadrži maštoviti set?

 

Barbie® lutka ima umiljato štene, svog saputnika na putovanjima i ružičasti kofer koji se otvara i zatvara (kofer poseduje sklapajuću ručicu, baš kao i pravi prtljag!). Pored toga, putni set uključuje listu nalepnica koje se mogu koristiti za ukrašavanje kofera i dokumentovanje njenih putovanja.

Slobodni ste da u njen kofer i ružičasti ranac (već ukrašen) složite, po svom izboru, putne potrepštine poput mobilnog telefona, maske za oči, jastuka za vrat i slušalica. Po dolasku osvežite Barbie® lutku četkicom i pastom za zube koje se savršeno uklapaju u njenu torbu za šminku. Zatim stavite naočare za sunce i krenite van da fotografišete prelepe vidike svojom kamerom. Barbi je spremna za avanture u majici od džinsa sa detaljima u pojasu i trendi patikama.

 

Bezgranične mogućnosti igre.

 

Radoznali putnici će je obožavati, a ljubazni domaćini iz najudaljenijih krajeva sveta utrkivaće se da je pozdrave; otkriće Barbie® i najskrivenija blaga sveta, i steći nove prijatelje na svojim putovanjima, jer kada se devojčiće igraju Barbie® lutkom ona će postati i zaista biti sve ono što one požele. Sakupite i druge Barbie® lutke kako bi proširli mogućnosti igranja.

 

 

Slične novosti

preloader