Uslovi i cene isporuke robe

Za narudžbine u vrednosti preko 3.000 dinara, a težine paketa do 30kg dobijate BESPLATNU ISPORUKU* na kućnu adresu!

Poručeni proizvodi se nakon potvrde porudžbine od strane naših komercijalista isporučuju na navedenu adresu kurirskom službom CityExpress, sa kojim imamo sklopljen Ugovor o saradnji. Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode). Na vreme isporuke mogu da utiču faktori kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa to imajte u vidu kada vršite narudžbinu. Takođe, ukoliko imate potrebu za brzom isporukom (u toku istog dana ili danas za sutra) molimo vas da to naglasite u napomeni prilikom naručivanja proizvoda ili kada vas kontaktira naš komercijalista.

TROŠKOVI ISPORUKE ZAVISE OD TEŽINE PAKETA

Ukoliko je paket u kome se nalazi proizvod ili više proizvoda teži od 30kg, na cenu dostave ne utiče vrednost porudžbine, već težina paketa. U opisu nekih proizvoda na sajtu, navedena je i težina samog proizvoda. Svakako ćete Vam, prilikom potvrđivanja porudžbine i provere kontakt podataka od strane naših komercijalista, biti naglašeno u koju grupu proizvoda spada onaj za koji ste zainteresovani kao i koliko iznose troškovi isporuke.

PRAĆENJE POŠILJKE

Ukoliko želite da pratite pošiljku, to vam je omogućeno na tri načina:

  1. na web stranici www.cityexpress.rs
  2. preko Android mobilne aplikacije koju možete preuzeti u Google Play prodavnici sa ove adrese
  3. pozivanjem CityExpress besplatnog Call Centar na broj 0800 30 93 000

sve što vam je potrebno je broj paketa koji možete potražiti od našeg komercijaliste. Ukoliko ste naveli broj mobilnog telefona za kontakt, od strane CityExpress-a ćete SMS porukom biti obavešteni o isporuci.

CENA ISPORUKE ROBE PO GRUPAMA NA OSNOVU TEŽINE PAKETA:

Masa [kg] Cena [RSD]
do 30kg* isporuka besplatna za vrednost robe preko 3000 dinara
od 30kg do 70kg** isporuka 990 dinara
od 70kg do 140kg** isporuka 1490 dinara
preko 140kg** obračunava se po važećem cenovniku CityExpress-a

* besplatna isporuka se ne odnosi na proizvode koji prelaze težinu od 30kg.

Slične novosti

preloader